Posted inȘtiri

Olimpiada Națională de Biologie – etapa județeană 2024. Descarcă subiectele pentru elevii de liceu și baremele de corectare de la proba de duminică, 17 martie

Olimpiada Națională de Biologie – etapa județeană 2024. Descarcă subiectele pentru elevii de liceu și baremele de corectare de la proba de duminică, 17 martie

Subiectele și baremele de corectare de la etapa județeană a olimpiadei de biologie (ONB) 2024, organizată duminică, 17 martie, au fost obținute pe surse de Edupedu.ro. Proba s-a încheiat la ora 13:00 în centrele de concurs, începând la ora 10:00 în cele mai multe județe. Urmează ca până diseară școlile – centre de concurs să publice rezultatele inițiale ale elevilor participanți.

Subiectele și baremele sunt unice la nivel național începând de anul școlar trecut și pot fi consultate și descărcate mai jos din articol.

În județul Tulcea au fost deja publicate rezultatele inițiale ale participanților. De asemenea, Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț, centru de concurs pentru județul Neamț, a publicat rezultatele inițiale, subiectele și anunțul cu privire la contestații.

Faza națională a Olimpiadei Naționale de Biologie (ONB) este programată între 20 și 25 aprilie la Sibiu, potrivit calendarului olimpiadelor școlare 2024.

Edupedu.ro a scris că 16-17 martie este primul final de săptămână din anul 2024 cu mai multe olimpiade naționale școlare – fazele județene, când au loc olimpiadele de Geografie, IstorieLimba engleză – proba scrisă, „Lectura ca abilitate de viață” (OLAV), Biologie și altele câteva.

DOCUMENTE DESCARCĂ Subiecte și bareme de la ONB 2024 – etapa județeană (după documentul foto urmează și varianta .pdf):

Subiect clasa a IX-a:

Barem clasa a IX-a:

Subiect clasa a X-a:

Barem clasa a X-a:

Subiect clasa a XI-a:

Barem clasa a XI-a:

Subiect clasa a XII-a:

Barem clasa a XII-a:

Context.  » Citește tot articolul aici…