Posted inȘtiri

Olimpiada Națională de Fizică 2024 a început duminică la Brașov. Sute de elevi susțin proba experimentală luni, de la ora 9 / Olimpicii – cazați la hoteluri de 4 stele

Olimpiada Națională de Fizică 2024 a început duminică la Brașov. Sute de elevi susțin proba experimentală luni, de la ora 9 / Olimpicii – cazați la hoteluri de 4 stele

Etapa pe țară a olimpiadei naționale de Fizică (ONF) 2024 a început duminică, 21 aprilie, la Brașov, cu sosirea elevilor participanți, conform programului anunțat de organizatori.

Olimpiada se desfășoară până pe 26 aprilie, vineri, fiind organizată în ultimele zile de cursuri din modulul 4, conform structurii anului școlar curent.

Peste 460 [editare ulterioară] de elevi participă la concurs, potrivit listelor de pe site-ul olimpiadei.

Probele se desfășoară la Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Colegiul Național „Unirea” și Liceul Pedagogic „Andrei Mureșanu”, conform programului olimpiadei.

Prima probă este luni de la ora 9 – proba experimentală. În aceeași zi, după-amiaza este zi lăsată la dispoziția elevilor și profesorilor însoțitori. Urmează marți proba teoretică de la 9 la 12 și, de asemenea, program de voie.

Miercuri se pot depune contestații și are loc proba de baraj pentru lotul de juniori pentru etapa internațională, iar joi – excursie la Zărnești sau proba de baraj pentru seniori. Joi seară este cina festivă, iar vineri premierea și plecarea participanților, conform programului afișat de organizatori.

DOCUMENT Programul ONF 2024 Brașov poate fi descărcat de mai jos:

Edupedu.ro va reveni cu subiectele și baremele după ce organizatorii le publică. Rezultatele ar urma să fie publicate de organizatorii ONF 2024 Brașov pe site-ul dedicat.

Cazarea elevilor este la două hoteluri de 4 stele, unul din oraș și unul din Poiana Brașov (pentru județele Argeș, Bacău, Constanța, Maramureș, Neamț, Sibiu, Timiș, Vrancea și Vâlcea).

Vezi aici subiectele și baremele de corectare de la proba județeană ONF 2024 de sâmbătă, 2 martie.

Citește și:

Experiența unei profesoare la Olimpiada de Muzică 2024: Pentru prima dată, nimeni nu a tras pentru o anumită școală, oraș, copil.  » Citește tot articolul aici…